Detailed Notes on خواص عسل
Detailed Notes on خواص عسل
Blog Article
با مصرف منظم عسل، ممکن است زمان بهبودی از بیماری های تنفسی ناشی از عفونت ها کاهش یابد.
تقلب در ساخت عسل به روشهای متنوعی انجام میشود مثلاً مواد گلوکزی را در آب و شیره گیاهان حل میکنند و بهصورت عسل درمیآورند یا آنکه که به جای گیاهان، زنبورها را با آب و شکر تغذیه میکنند.[۳۰] اصولاً تقلب در عسل به دو شیوه انجام میشود:
بر اساس نام منطقه استقرار کندوهاست. مانند عسل سیستان (برخوردار)، عسل زنجان، عسل قوچان عسل دلفان، عسل گلپایگان، عسل خانکندی عسل سبلان عسل اردبیل عسل فیروزکوه، عسل خوانسار، عسل نجف آباد (اصفهان)، عسل گرمابدر، عسل پلور (دماوند)، عسل تهران، عسل وحشی جنوب، عسل خشک (خشکو)، عسل سهند، عسل رابر، عسل فارس و عسل منطقه زیوه تیل یا شانجان در شمال غربی شهرستان شبستر در استان آذربایجان شرقی.
مواد معدنی و ویتامین های موجود در عسل، به قوای دفاعی بدن افزوده و می توانند در مقابله با عفونت ها کمک کنند.
قراردادن آن بر روی پوست سوخته شده باعث میشود که از ورود و برخورد هوا با پوست و تاول زدن آن جلوگیری شود و درد را کاهش دهد.
عسل، شیرینی خود را از مونوساکاریدها، فروکتوز و گلوکز بهدست میآورد و شیرینی نسبی آن در حد ساکارز است.[۵][۶] عسل دارای حدود ۳۲۵ کیلو کالری انرژی در هر ۱۰۰ گرم است.
استفاده از این ترکیب قبل از خواب باعث میشود که اسید معده به حالت مطلوب خود برسد و افراد دچار حملههای معدهای نشوند.
پیشینه کاربرد عسل در مصر دستکم به ۲۲۰۰ تا ۲۶۰۰ سال قبل از میلاد مسیح میرسد.[نیازمند منبع] مصریان قدیم از عسل دستکم به صورت ۹۰۰ فراورده بهره میبردهاند.
یکی از خواص مهم عسل طبیعی خاصیت ضدباکتریایی آن است که باعث شده با هر نوع عفونت باکتریایی مبارزه کند. عفونتهایی که گاهی توسط داروهای شیمیایی نیز قابل درمان نیست.
۱. یکی از ساده ترین شیوههای استفاده از عسل برای عفونت لثه این است که بعد از شستن دهان (مسواک زدن دندان ها) عسل را با انگشت خود به آرامی بر روی محل التهاب مالیده و آن را ماساژ دهید و این کار را سه بار در روز تکرار کنید. این کار به هیچ وجه باعث پوسیدگی دندانها نمیشود.
استفاده از عسل در برنامه غذایی کودکان همواره توصیه میشود.
[۶۵] عسل دارای اثر ملین ملایمی است که در کاهش یبوست و نفخ مفید است.[۶۶]
می توانید آن را به مدت چند دقیقه نگه دارید تا مواد مفید در عسل به لثه جذب شود.
عسل به همراه موم عَسَل (همچنین «انگُبین» و «اَنگُوین» و در click here فارسی میانه کَندی [۱])، مایعی شیرین و گرانرو است که توسط زنبورعسل و برخی حشرات دیگر نیز تولید میشود.[۲] زنبورها، عسل را از تراوش شکری گیاهان و گلها (شهد گلها) یا تراوشهای برخی دیگر (مانند عسلک) از راه بالاآوری، فعالیت آنزیمی و بخار آب فرآوری میکنند.